Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της πόλης.

Νίκη πολλαπλής σημασίας με 1-0 πήρε ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον Ηρακλή, στο ντέρμπι του Βορρά. Δράστης του μοναδικού τέρματος του αγώνα ο Βλάνταν Ίβιτς με ένα ξερό σουτ από το ύψος της αντίπαλης περιοχής, λίγο πριν συμπληρωθεί το ενενηντάλεπτο (87’).
Το παιχνίδι
Το παιχνίδι:

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν από την έναρξη του ντέρμπι του Βορρά με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, στο γήπεδο της Τούμπας. Την Κυριακή συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από το τραγικό αυτοκινητικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου έξι φίλοι του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους.

Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, οι δύο ομάδες χρειάστηκαν κάποια λεπτά για να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Θέαμα και ουσία στο ντέρμπι προσπάθησε να δώσει το πορτογαλικό δίδυμο Κονσεϊσάο-Βιεϊρίνια. Ο παράγοντας αστοχία σε πρώτη φάση και ο Βόιτσεκ Κοβαλέφσκι σε δεύτερη περιόρισαν τις ορέξεις των παικτών του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο μερος μέρους μπήκε ένας διαφορετικός ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, πιο ψυχωμένος, που απειλούσε με κάθε ευκαιρία την αντίπαλη εστία. Ο Κοβαλέφσκι όμως είχε κατεβάσει τα ρολά και δεν έλεγε να τα ανοίξει…

Στο 64΄μάλιστα ο Παπάζογλου έχασε απίστευτη ευκαιρία με άδεια εστία

Και εκεί που φαινόταν ότι το ντέρμπι θα έμενε στο 0-0, ήρθε ο Βλάνταν Ίβιτς που είχε περάσει ως αλλαγή να λυτρώσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος έπιασε ενα σουτ απο την μικρή περιοχή και λύτρωσε τον ΠΑΟΚ.

1 σχόλιο:

  1. According to Stanford Medical, It's really the SINGLE reason this country's women get to live 10 years longer and weigh 42 lbs less than we do.

    (By the way, it is not related to genetics or some secret exercise and EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", and not "what"...

    TAP this link to uncover if this easy quiz can help you unlock your true weight loss possibility

    ΑπάντησηΔιαγραφή