Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Σαντος:Νικήσαμε δίκαια


ναλυτικά, όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ για:

-την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη σε ένα παιχνίδι που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ ένταση. Η δική μου ομάδα έτρεξε, πάλεψε, πίεσε, όμως όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας κυριαρχούσε νευρικότητα. Σίγουρα υπήρχε πίεση και θέλαμε κι εμείς να πάρουμε το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποιες ευκαιρίες όμως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στην κατοχή και στην τελική προσπάθειας και αυτό μας έκανε πολλές φορές να είμαστε κομμένοι στα δύο. Στην ανάπαυλα είπαμε στους ποδοσφαιριστές να παίξουν με μεγαλύτερη ηρεμία.

Να αναπτυχθούμε σωστά και να φθάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές κοντά στην μεγάλη περιοχή. Το κάναμε αυτό καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Στα πρώτα 20 λεπτά φθάσαμε τρεις τέσσερις φορές κοντά σε γκολ. Δεν τα καταφέραμε όμως συνεχίσαμε να έχουμε καθαρό μυαλό. Είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία και με τον Παπάζογλου και στο τέλος βάλαμε το γκολ. Κατά την άποψη μου δίκαια κερδίσαμε αυτό το ματς αφού ήμασταν καλύτεροι».

-την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες: «Θα ήθελα επίσης να πω κάποια πράγματα στους οπαδούς. Τους ευχαριστούμε πολύ για τον τρόπο που στήριξαν την ομάδα και στα δύο ημίχρονο. Σίγουρα είναι φυσιολογικό να υπάρχει νευρικότητα και από την δική μας πλευρά αλλά και από την πλευρά των οπαδών. Γι’ αυτό και λέμε ότι αυτή η νίκη ανήκει σε όλους και όλοι μαζί προχωράμε μπροστά».

-την συνεργασία των παικτών του, στη φάση του γκολ: «Αυτό είναι αλήθεια όμως δεν είναι κάτι που συνειδητοποίησα σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έχει βάθος στο ρόστερ και πρέπει να το συνειδητοποιήσουν και οι ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ έχει πληθώρα παικτών και βέβαια μπορεί να ωριμάσει ακόμη περισσότερο την ομάδα».

-το αν θα βελτιώσει την εικόνα της ομάδας η επιστροφή των τραυματιών: «Αυτό πιστεύουμε. Από την στιγμή που είναι στο ρόστερ θεωρούμε ότι μπορούν να βοηθήσουν. Θα πρέπει όμως να έχουμε γενικά μεγαλύτερη ηρεμία και να μεταφράζουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο που ήμασταν κακοί, θεωρώ ότι σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια αν είχαμε μεταφράσει σε γκολ το 1/10 των ευκαιριών θα είχαμε μία τελείως διαφορετική βαθμολογική θέση και φυσικά περισσότερη ηρεμία».

-την βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ και την αμυντική του λειτουργία: «Η ομάδα έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και όταν λέμε άμυνα εννοούμε όλη την αμυντική λειτουργία. Το θέμα είναι να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Σίγουρα δεν μου αρέσει να λέω τι θα γινόταν αν γινόταν το ένα και το άλλο όμως βγάζοντας απ΄ έξω τις χαμένες ευκαιρίες μας, από κάποιες άλλες παραμέτρους θα μπορούσε σήμερα ο ΠΑΟΚ να έχει 13 βαθμούς. Υπάρχουν όμως και άλλες καταστάσεις στις οποίες εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε».

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του Ηρακλή για:

-την εικόνα της ομάδας: «Συνεχίζουμε να κάνουμε αρκετά προσωπικά λάθη. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την κυκλοφορία της μπάλας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Γι΄ αυτό κάνουμε λάθη και ο αντίπαλος δημιουργεί φάσεις. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του».

-για την παθητική τακτική του «Γηραιού» στην επανάληψη: «Εμείς πιστεύαμε ότι θα μπούμε και μπορούμε να κερδίσουμε όμως μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο δεν μας έβγαινε τίποτα. Ζήτησα από τα πρώτα λεπτά να παγώσουμε το παιχνίδι, να αλλάξουμε πέντε - δέκα πάσες και να βγούμε μπροστά. Γι΄ αυτό έβαλα τον Κονέ και τον Ντάλα Μπόνα που υποτίθεται ότι μπορούν να το κάνουν. Πάντως πιστεύω ότι έναν βαθμό τουλάχιστον δικαιούμασταν να πάρουμε».

1 σχόλιο:

  1. Do you realize there is a 12 word sentence you can speak to your man... that will induce deep feelings of love and instinctual attractiveness to you deep inside his chest?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, please and protect you with all his heart...

    12 Words Will Fuel A Man's Love Impulse

    This instinct is so built-in to a man's mind that it will drive him to work better than before to build your relationship stronger.

    Matter-of-fact, triggering this mighty instinct is absolutely mandatory to getting the best possible relationship with your man that as soon as you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You will soon notice him open his mind and soul to you in such a way he never expressed before and he will see you as the one and only woman in the galaxy who has ever truly tempted him.

    ΑπάντησηΔιαγραφή