Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Παραιτηθηκε ο Ζαγο


Την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης!

Η απόφαση μοιάζει με βόμβα, αλλά ίσως να έχει σχέση με την επίθεση που έγινε σε παίκτες και προπονητή του Αρη στο πρόσφατο ματς στη Σουρωτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ζαγοράκη:

« Υπάρχουν ημέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα θέλω υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009, είναι μια τέτοια ημέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτησή μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μού το επιτρέψουν, θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια -ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθειά μας για εξυγίανση και αναγέννηση-τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου. Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2, 5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή».

1 σχόλιο:

  1. If you're looking to burn fat then you absolutely have to get on this totally brand new personalized keto meal plan.

    To create this keto diet service, certified nutritionists, fitness trainers, and top chefs joined together to provide keto meal plans that are efficient, painless, cost-efficient, and satisfying.

    Since their first launch in January 2019, 1000's of individuals have already completely transformed their body and health with the benefits a good keto meal plan can offer.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-proven ones provided by the keto meal plan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή