Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ


αφνικά ο ΠΑΟΚ ανακάλυψε όλους τους αλήτες τις Ευρώπης και κατεβάζει το υψηλότατο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.. Ο Ζαγοράκης χαλάει την εικόνα αυτού του σούπερ πρωταθλήματος γιατί δεν διώχνει τον "αλήτη" τον Garcia... Εμείς υποβαθμίζουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι οι επαγγελματίες βουτηχτές του ποκ. Η απόλυτη πλύση εγκεφάλου..
Τώρα που μαζέψαμε τόσους πολλούς αρχιδάτους αμάσητους πρωτοκλασάτους παιχταράδες, κάποιοι τσινάνε λες και πάθανε αμνησία και λησμονούν τις εποχές που μας την έλεγαν ο ισα και ο king του ιωνικού. Κάποιοι άλλοι σχεδόν έχουν πειστεί ότι οι ανατολακηδες, ζε ηλίες, καρεμπεδες, καστίγιοι, καλλιτζάκηδες, μανωλάδες, κυργιάκους, τζιοβάνιδες κλπ, ήταν πρωταγωνιστές σε κανα παραμύθι με ιππότες και πριγκιπισες και οχι στην α' εθνικη... άλλης χώρας με τους βαφτισανε θεούς και κοσμήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όχι οι μπαγλαμάδες οι δικοί μας..
Ο πόλεμος είναι ύπουλος και το πιπίλισμα του μυαλού συνεχές. ΠΑΟΚτσή φτύσε τον παπά και θυμήσου τι έχουν δει τα μάτια σου όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο αυτό φτάνει για να δεις την αλήθεια μέσα από όλα τα ψέμματα που σου πουλάνε τα μμε κάθε μέρα για αλήτες, μποξέρ και να χαμε να λέγαμε.. Μην παίζεις το παιχνίδι τους. Δεν είναι η γροθιά, δεν είναι η φάπα και το κλοτσομπουνίδι. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ.. Αλλά δεν σου μιλάνε για αυτήν.. Τα περί παιχτικής αξίας τα κάνουνε γαργάρα και τα περνάνε by, γιατί τους πονάει και τους ενοχλεί. Δεν γίνεται μόνος του να ξεφτυλίζει σιμάο, σίλβα και καραγκούνη για 1 ημίχρονο. Δεν γίνεται μπροστά του να φαίνονται όλοι γατάκια. ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ ΠΑΟΚΤΣΗ, ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!

2 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

    Άστο ρε φίλε.Δε χωράει στην ομάδα.Την αφήνει συνεχώς με δέκα ποδοσφαιριστές.Και πάντα χωρίς λόγο.Και μάλιστα είναι ο μοναδικός που το κάνει.Κανείς άλλος δε βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.Όταν δε συμβαίνει αυτό ,και παίζεις καλά, δεν "πατάει περιοχή".Είναι αργός.Δεν έχει κάθετη πάσα.Δηλαδή λίγη μπάλα ξέρει, αλλά Κουκιέλκα δεν είναι.Για να μην πω Κονσεισάο(το βέλος).Η Μουσλίμοβιτς(Η Βοσνία στο Μουντιάλ μπας και ανεβούν οι μετοχές του και γλυτώσουμε).Τελευταίο άφησα τον Βιονικό.Ο οποίος είναι αξιόλογος αλλά και "οριζόντιος".Έλα ρε Πάμπλο που θέλεις να μείνεις και στον Π.Α.Ο.Κ..Ο Π.Α.Ο.Κ.είναι μεγάλη ομάδα.Τι είναι Ολυμπιακός η Παναθηναικός,Ρεάλ,Γιουβέντουs,Μίλαν,Μπάγερν για να αλλάζει προπονητή στη μέση της χρονιάς?Και είσαι και μεγάλος σε ηλικία.

    Υ.Γ.
    Φίλε καλά τα λες αλλά αυτά που γράφω πιο πάνω,ειρωνικά βέβαια,τα αναπαράγουν οι δικοί μας φωστήρες της ενημέρωσης και οι αθηναίοι απλά συμπληρώνουν.Τα δικά μας λαμόγια ξεκίνησαν τον "πόλεμο¨και οι άλλοι απλώς ακολούθησαν.Το γιατί οι "αντικειμενικοί" το έκαναν και το κάνουν και τον συγκρίνουν με το Βιτόλο και λάνε ότι εκείνος είναι καλύτερος δεν το ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Did you hear there's a 12 word phrase you can communicate to your crush... that will induce intense feelings of love and instinctual appeal for you deep within his chest?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, please and guard you with his entire heart...

    ===> 12 Words Who Trigger A Man's Love Response

    This impulse is so hardwired into a man's mind that it will drive him to try better than before to make your relationship as strong as it can be.

    Matter of fact, triggering this dominant impulse is absolutely binding to achieving the best possible relationship with your man that the moment you send your man a "Secret Signal"...

    ...You will immediately find him expose his mind and soul to you in a way he's never expressed before and he'll perceive you as the only woman in the world who has ever truly fascinated him.

    ΑπάντησηΔιαγραφή